Cheeseburger van de BBQ
15 minuten – 2 personen
Ingrediënten
- 4 grillburgers
- 4 witte bollen met sesam
- 4 cheddarkaas plakjes
- 1 krop kropsla (gewassen)
- 2 trostomaten (in plakjes)
- 4 augurkenplakjes
- 1 ui
- Ketchup
- Mayonaise
- Worcestershiresauce
Bereidingswijze
- Steek de BBQ aan.
- Gril de burgers in 5 minuten gaar. Keer regelmatig.
- Snijd de uien door de helft en leg ze met de binnenkant op het rooster van de BBQ.
- Halveer de broodjes en leg deze met binnenkant op het rooster van de BBQ.
- Doe de laatste minuut een paar druppels worcestershiresauce over de burgers en verdeel vervolgens de cheddarkaas over de burgers, zodat de kaas kan smelten. Keer de burgers daarna niet meer om.
- Haal de broodjes en de uien van de BBQ.
- Snijd de uien in ringen.
- Beleg de onderste helften van de broodjes met een beetje mayonaise en een blaadje sla.
- Leg de burger met kaas erop. En beleg met 2 plakjes tomaat en 1 plakje augurk.
- Verdeel de ketchup en de uienringen erover en dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Wij vinden het altijd lekkerder om rustig te eten, dus wij doen 1 burger met broodje per persoon per keer grillen.
(Visited 58 times, 1 visits today)