Goedemorgen! Vandaag de dag begonnen met gezonde pannenkoeken van ei, banaan en hüttenkäse. De hüttenkäse moest op en had zin in pannenkoekjes op de luie zondagmorgen.
Deze gezonde pannenkoeken zijn minstens zo lekker als normale pannenkoeken, maar met het grote verschil dat deze pannenkoekjes je daadwerkelijk voeden in plaats van alleen te vullen. Dit recept kan je stiekem elke ochtend wel eten want het is glutenvrij, suikervrij en mocht je het ook zuivelvrij willen, dan kan je de hüttenkäse gewoon weglaten!
Je kan uiteraard ook variëren met een snufje kaneel, vers fruit, pindakaas of kokosrasp
Eetsmakkelijk!
Pannenkoeken van ei, banaan en hüttenkäse
5 minuten
Ingrediënten
1 persoon
- 1 ei
- Halve banaan
- 1 el hüttenkäse
- Kokosolie
Bereidingswijze
1. Splits het ei en gebruik alleen het eiwit.
2. Klop de hüttenkäse met een garde goed door het eiwit.
3. Prak de banaan en meng dit ook met de garde door het ei mengsel.
4. Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan.
5. Schenk 3 kleine pannenkoeken in de koekenpan.
6. Bak de pannenkoekjes een paar minuten aan één kant totdat ze gemakkelijk om te draaien zijn. Bak de andere kan dan ook goed.
7. Leg de pannenkoekjes op een bord en garneer met een lepel hüttenkäse, plakjes banaan, een scheutje agavesiroop en een handje rozijnen.