Kerstavond start ik elk jaar met deze kidsproof garnalencocktail met heerlijke zelfgemaakte cocktailsaus.
Klop allereerst de slagroom lobbig met een mixer.
Roer een sausje van mayonaise, ketchup, 4 eetlepels slagroom en 1 eetlepel bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de ijsbergsla over 4 mooie glazen.
Schep de garnalen en partjes mandarijn erop en bedruppel met de saus
Bestrooi de voorgerechten met een snufje paprikapoeder en de rest van de bieslook.
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Klop allereerst de slagroom lobbig met een mixer.
Roer een sausje van mayonaise, ketchup, 4 eetlepels slagroom en 1 eetlepel bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de ijsbergsla over 4 mooie glazen.
Schep de garnalen en partjes mandarijn erop en bedruppel met de saus
Bestrooi de voorgerechten met een snufje paprikapoeder en de rest van de bieslook.