Afdrukopties:

Kabeljauw uit de oven met knoflook, tomaat, courgette en rode ui

Opbrengsten2 portiesVoorbereidingstijd5 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd25 minuten

 2 stukken Kabeljauw
 1 tomaat, in plakjes
 ½ courgette, in plakjes
 2 teentjes knoflook, geperst
 1 rode ui, in ringen
 1 theelepel oregano
 peper en zout
 Olijfolie
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

3

Leg de kabeljauw in de ovenschaal en smeer hem in met de geperste knoflook.

4

Leg de tomaat, courgette en rode ui links en rechts van de kabeljauw en bestrooit het geheel met zout, peper en oregano.

5

Besprenkel daar overheen rijkelijk wat olijfolie.

6

Zet de ovenschaal met kabeljauw circa 20 minuten in de oven.

7

Leg een stukje vis op een bord en plaats er wat tomaat, courgette, ui en vocht overheen.

Lekker met frietjes uit de Airfryer en een salade.

Voedingswaarden

Opdieningen 0