Deze Mexicaanse schotel staat al wat jaren online en is heel erg lekker! Vooral omdat je er gewoon tortilla chips bij mag eten. En hier maak ik John en de kindjes elke keer dolgelukkig mee. Maar mezelf ook hoor, dit recept smaakt altijd :)
Wie eet er vanavond ook chips?
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
Snipper de ui, snijd de paprika in stukjes net als de rode peper.
Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui met paprika en de rode peper aan. Voeg na 3 minuten het gehakt toe en bak het gehakt rul.
Voeg de tacokruiden, mais en de tomatenblokjes toe. Laat dit circa 5 minuten zachtjes koken.
Serveer de rijst met het gehaktsaus en leg er wat tortillachips bij.
Serveer met salsa en crème fraîche.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak.
Snipper de ui, snijd de paprika in stukjes net als de rode peper.
Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui met paprika en de rode peper aan. Voeg na 3 minuten het gehakt toe en bak het gehakt rul.
Voeg de tacokruiden, mais en de tomatenblokjes toe. Laat dit circa 5 minuten zachtjes koken.
Serveer de rijst met het gehaktsaus en leg er wat tortillachips bij.
Serveer met salsa en crème fraîche.