Vanmorgen was het heerlijk wakker worden met een blauwe lucht en een zonnetje. Daarom begon ik de dag vandaag met een zomerse ontbijtsmoothie!
Na de chocolade & frambozen mug cake van gisteren (die zo lekker is!) had ik nog frambozen over waardoor ik dit samen met de rest van de ingrediënten in een blender heb gedaan.
Zomerse ontbijtsmoothie van frambozen, havermout en banaan
5 minuten – 30 minuten wachttijd – 1 persoon
Ingrediënten
- 200 ml Griekse yoghurt
- 50 gram bevroren frambozen
- 1/2 banaan
- 40 gram havermout
- handje blauwe bessen
Bereidingswijze
1. Doe de Griekse yoghurt, frambozen, gepelde banaan, paar scheppen havermout en een handje blauwe bessen in een blender en meng tot een glad mengsel.
2. Laat de smoothie ongeveer 30 minuten staan, zodat de havermout goed kan worden opgenomen.
3. Enjoy!
Je kunt deze ontbijtsmoothie ook makkelijk een avond van te voren maken, dan wordt de havermout extra goed opgenomen door de yoghurt.