Review: stomer en blender Philips Avent

9000000010993565

Voor het maken van de hapjes voor mijn dochtertje gebruik ik de stomer en blender van Avent. Ik vind het een super handige keukenmachine en gebruik het dagelijks! Daarom schrijf ik graag een review hierover zodat ik je hopelijk kan overtuigen om ook zelf babyhapjes voor je kindje te maken. Zelf maken is namelijk veel gezonder dan de potjes uit de supermarkt, je weet precies wat er in gaat en je bespaart hiermee geld.

In de stomer en blender van Avent kan je fruit, groente, vis of vlees stomen en als het klaar is draai je de kan om en pureer je alles. Je hoeft dus niet eerst af te gieten, je gebruikt voor het stomen en blenden dezelfde kan wat de machine extra makkelijk maakt. Daarnaast is het gezond, want door het stomen blijven alle vitaminen bewaard.

Pluspunten:

  • Compact ontwerp (de kan past tussen de glazen in de vaatwasser)
  • Weinig onderdelen om te reinigen (1x kan, 1x deksel, 1x mesje)
  • Eenvoudig bijvullen van water
  • Stomen en de kan omdraaien om te mixen
  • Je hoeft geen timer te zetten, automatisch een harde piep wanneer het klaar is
  • Alleen de krachtige mixer gebruiken kan ook (voor fruithapjes)

Nadelen kan ik eigenlijk alleen niet bedenken, alleen dat ik in het begin niet wist hoe de deksel eraf moest.

Ik raad dit apparaat van Avent dan ook zeker aan alle ouders aan! Het is een investering maar elke dag babypotjes kopen kost uiteindelijk meer en vaak maak ik in 1x drie hapjes tegelijkertijd met de restjes die  ik in huis heb. Ik heb het zelf een keer ervaren bij mijn moeder thuis om alles voor een babyhapje apart te koken in pannen. Moet je steeds in de pannen roeren, de tijd in de gaten houden, afgieten en dan alles overgooien in een kom om te pureren of prakken. Een hoop handelingen en een hoop afwas. Een keertje is niet erg maar met dit apparaat word je gewoon verwend en wil je niet meer anders! Zeker niet wanneer je dit elke dag moet doen, want potjes komen hier niet in huis.

Inspiratie nodig voor babyhapjes recepten? Kijk dan even hier.

 

Philips Avent SCF870/20 Stomer/Blender                                                                                                          Prijs € 145,00 (let op, dit apparaat is vaak in de aanbieding voor € 95,00!)                                               Oa. verkrijgbaar bij www.bol.com

(Visited 76 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.