Altijd lekker deze witlof salade!
Deze heerlijke, frisse salade maak ik tegenwoordig vaak! Ik eet het overal bij en als we de dag daarna over hebben eten we er nog een portie van bij de lunch.
Daarnaast kan deze salade ook perfect bij een BBQ.
Kook allereerst de eieren 10 minuten. Laat ze daarna afkoelen en snijd ze in stukjes.
Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en citroensap in een schaaltje. Voeg een klein beetje kerriepoeder, paprikapoeder, zwarte peper en zout toe en proef of je dressing goed op smaak is. Voeg eventueel naar wens nog ingrediënten toe.
Maak de witlof schoon en snijd deze in kleine stukjes en doe dit alvast in een grote saladekom.
Snijd vervolgende de bleekselderij en lente-ui heel fijn. De appel mag je in kleine blokjes snijden en halveer de druiven. Voeg dit in de kom bij de witlof.
Voeg een handje noten toe.
Voeg tenslotte de eieren en dressing hier aan toe en meng goed door elkaar heen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook allereerst de eieren 10 minuten. Laat ze daarna afkoelen en snijd ze in stukjes.
Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en citroensap in een schaaltje. Voeg een klein beetje kerriepoeder, paprikapoeder, zwarte peper en zout toe en proef of je dressing goed op smaak is. Voeg eventueel naar wens nog ingrediënten toe.
Maak de witlof schoon en snijd deze in kleine stukjes en doe dit alvast in een grote saladekom.
Snijd vervolgende de bleekselderij en lente-ui heel fijn. De appel mag je in kleine blokjes snijden en halveer de druiven. Voeg dit in de kom bij de witlof.
Voeg een handje noten toe.
Voeg tenslotte de eieren en dressing hier aan toe en meng goed door elkaar heen.