Een visje uit de oven is super makkelijk om te maken en smaakt altijd erg lekker! Het recept van kabeljauw uit de oven is niet voor niks een best bekeken recept op deze website! Nu een variatie hierop, je hoeft het visje alleen maar even in een ovenschaal te leggen met alle ingrediënten en na 20 minuten is het klaar.

Een visje uit de oven is super makkelijk om te maken en smaakt altijd erg lekker! Het recept van kabeljauw uit de oven is niet voor niks een best bekeken recept op deze website! Nu een variatie hierop, je hoeft het visje alleen maar even in een ovenschaal te leggen met alle ingrediënten en na 20 minuten is het klaar.

Opbrengsten2 porties
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd25 minuten

 2 stukken kabeljauw
 2 tomaten, in kleine stukjes
 2 teentjes knoflook, geperst
 1 rode ui, fijngesneden ringen
 1 klein potje rode pesto van zongedroogde tomaten
 rozemarijn
 tijm
 basilicum (vers)
 zout
 peper
 goede olijfolie

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

3

Leg de kabeljauw op een stukje aluminiumfolie in de ovenschaal en smeer hem in met een eetlepel rode pesto en de geperste knoflook.

4

Leg de stukjes tomaat en rode ui netjes op de kabeljauw en bestrooi het geheel met zout, peper, rozemarijn, tijm en basilicum.

5

Besprenkel daar overheen rijkelijk wat olijfolie.

6

Vouw de pakketjes dicht en zet de ovenschaal circa 20 minuten in de oven.

Lekker met frietjes uit de Airfryer en een groene salade.

Eet smakelijk!

Ingrediënten

 2 stukken kabeljauw
 2 tomaten, in kleine stukjes
 2 teentjes knoflook, geperst
 1 rode ui, fijngesneden ringen
 1 klein potje rode pesto van zongedroogde tomaten
 rozemarijn
 tijm
 basilicum (vers)
 zout
 peper
 goede olijfolie

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

3

Leg de kabeljauw op een stukje aluminiumfolie in de ovenschaal en smeer hem in met een eetlepel rode pesto en de geperste knoflook.

4

Leg de stukjes tomaat en rode ui netjes op de kabeljauw en bestrooi het geheel met zout, peper, rozemarijn, tijm en basilicum.

5

Besprenkel daar overheen rijkelijk wat olijfolie.

6

Vouw de pakketjes dicht en zet de ovenschaal circa 20 minuten in de oven.

Lekker met frietjes uit de Airfryer en een groene salade.

Eet smakelijk!

Kabeljauw pakketje uit de oven met tomaat
(Visited 3.988 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.