De Spontaan-app

Op mijn CV staat in grote letters dat ik SPONTAAN ben. Dus toen mij werd gevraagd een blog te schrijven over de nieuwe Spontaan-app, zei ik spontaan “ja natuurlijk!” Maargoed, geen idee wat De Spontaan-app in hield, maar ik mag voor Social Deal altijd de leukste restaurants in Zeeland uittesten, dus ik doe graag iets voor ze terug.

De naam van de App vind ik sowieso leuk en inmiddels heb ik de Spontaan-app gedownload en getest bij Restaurant Molen de jonge Johannes en schrijf ik er nu maar al te graag over!

10 jaar geleden hadden ze eigenlijk deze App al moeten hebben voor mij. Toen woonde ik nog in Rotterdam en ging ik vaak spontaan met een vrienden uiteten, maar hoe vaak ik toen wel niet een restaurant ben binnen gelopen om een lekker hapje te gaan eten en vervolgens te horen kreeg: sorry mevrouw, vanavond zitten we vol. Je bent een andere keer van harte welkom…

Ook ging ik paar jaar geleden, toen nog kinderloos, met mijn vriend naar Amsterdam. Ook daar was alles vol. Ik ging uiteindelijk maar een vriendin appen voor tips in de omgeving van het centrum. Ook daar was deze App super handig geweest. Vooral in een stad waar ik niet op de hoogte ben van de Hotspots en toch lekker uiteten wil gaan. Inmiddels plan ik ruim van te voren mijn stedentripjes en weet ik al precies waar we moeten gaan eten, want heel eerlijk, met 2 jonge kindjes is het leven toch allemaal anders. Máár ook mijn kindjes worden groot en als ik een keer in de zomer op het strand zit in Zeeland en dan bedenk, ik heb geen zin meer om te koken, we kunnen hier wel ergens in de buurt een hapje gaan eten. Dan kan ik mooi deze Spontaan-app erbij pakken en reserveren! Gewoon vanaf het strand, zonder te bellen.

Wat ik nog extra leuk aan deze App vind is dat je gelijk kan zien of er ergens een leuke actie is zodat je met korting uiteten kan gaan. Ja, ik ben inmiddels een echte Zuunige Zeeuw geworden! Maar door geld te besparen kan ik een extra wijntje nemen (dus dat is voor de ondernemer ook fijn!)! Door het gebruik van deze App ontdek je ook weer nieuwe leuke plekjes en daarom ben ik zo enthousiast over deze nieuwe app.

Mocht ik binnenkort een leuke Spontaan Deal in de App voorbij zien komen, ik laat het jullie weten!

De Spontaan App

Je kan de app downloaden via je App-store of via de website van www.spontaan.nl (klik!)

De app werkt als volgt:

 1. Voer jouw locatie in.
 2. Geeft aan met hoeveel personen je bent en selecteert een geschikt tijdstip.
 3. De Spontaan-app gaat voor jou zoeken en selecteert de beschikbare tafels die voor jou op loopafstand te vinden zijn.
 4. Met een druk op de knop reserveer jij jouw tafeltje!

Leuk!

 • Elke week worden er 100+ restaurants toegevoegd
 • Geen account nodig
 • Perfect na een dagje shoppen of steden-tripje
 • Vaak ook leuke acties, waardoor je spontaan met korting uiteten kan in de buurt
 • De App is super makkelijk!

Minder leuk… maar niet erg

 • Niet alle restaurants doen mee

Disclaimer: dit artikel is gemaakt in samenwerking met Social Deal en Spontaan. Dit artikel is 100% geschreven door mij en deze samenwerking verandert niks aan mijn mening over dit product.

(Visited 68 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Stefanie 19 januari 2018 at 12:32

  Leuk! Ik ga hem downloaden.

  Reply
  1. Stefanie 19 januari 2018 at 12:35

   Wat wel jammer is, dat ie de wegen niet kent. Zo zou ik met 6min in Vlissingen staan.. Helaas worden dat er toch 54?

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.