WIN: een pakketje van Sweet Me

Kennen jullie Sweet Me al? Ze verkopen tegenwoordig (bij de Jumbo supermarkten) heerlijke biologische diksap. Ik heb laatst zelf een pakketje thuis gestuurd gekregen en ik werd er zelf net zo enthousiast van als de kindjes want je kan het ook zelf gebruiken door je eten. Het is dus meer dan alleen een diksap voor kinderen!

Ik heb Sweet Me zelf al een paar keer ‘s ochtends door mijn havermout en bakje Griekse yoghurt gedaan en het is écht heerlijk! Normaal doe ik er meestal wat honing doorheen om het iets zoeter te maken, maar nu doe ik mijn ontbijtjes dus op smaak brengen met een beetje sap van Sweet Me. Op de website van Sweet Me staan ook leuke recepten van bijvoorbeeld appelflappen en kindertiramisu. Ideaal toch dat je dit hiervoor ook kan gebruiken?

Sweet Me bestaat uit 100% fruit en werkt alleen met biologische ingrediënten en is dus zonder toegevoegde suikers. In 1 flesje zit bijvoorbeeld minimaal 12 appels. Ook hebben ze er aan gedacht om handige kidsproof verpakkingen te maken, gegarandeerd geen geknoei door de handige knijpfles die er ook nog leuk uit zien.

Ik ben dus erg enthousiast en wat ik helemaal leuk vind is dat ik 2 pakketjes mag weggeven! Zo kan jij zelf ook kennis maken met deze lekkere diksappen.

Winactie Sweet Me

Namens Sweet Me mag ik twee pakketjes met diksap weggeven. Kijk op de website welke smaken diksap ze verkopen. Je kan meedoen met deze winactie via Facebook of Instagram. Via beide Social Media kanalen mag ik 1 pakketje weggeven. Mocht je via beide kanalen meedoen, maak je natuurlijk extra kans!

Hoe maak je kans?

  • Like Culime.nl op Facebook of Instagram
  • Like Sweetme op Facebook of Instagram
  • Laat onder de post op Instagram of Facebook weten dat je meedoet.
  • En tag iemand die je ook deze mooie prijs gunt!

De winactie loopt van vrijdag 2 februari 2018 tot en met zondag 4 februari 2018. De winnaar wordt op mijn blog bekend gemaakt op maandag 5 februari 2018. Je wint alleen als je aan alle voorwaarden hebt voldaan.

DE WINNAARS ZIJN BEKEND! SUPER LEUK DAT JULLIE ALLEMAAL HEBBEN MEEGEDAAN!

  • NIENKE ZIELSTRA
  • RIANNE VAN OVERMEEREN-OOMKENS

GEFELICITEERD! NEMEN JULLIE EVEN CONTACT MET MIJ OP?

Deze winactie wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Instagram of Facebook.

(Visited 53 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Review: Culime.nl - Sweet Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.